Droombaan toch levensgevaarlijk

SYDNEY – De Britse winnaar van de droombaan op een tropisch eiland is gestoken door een giftige kwal.

Volgens het AD schreef Ben Southall op zijn blog dat hij tijdens een tochtje op de jetski werd gestoken door een giftige kwal en moest worden behandeld in een ziekenhuis. De Brit won de droombaan na een wereldwijd gehouden sollicitatiewedstrijd. Ben Southall krijgt voor zijn verblijf op het eiland 80.000 euro en in ruil hoeft hij alleen een blog bij te houden en te genieten van het landschap.

Droombaan of niet?

Hoewel er enorm veel animo was voor de baan en de uitverkozen Southall in eerste instantie reuzeblij was met zijn overwinning heeft hij vanaf het begin lopen klagen. Zo vond hij dat het te vroeg donker werd en het klimaat te warm voor typisch Engelse gerechten, zoals Yorkshirepudding.

Lees ook:Wiggins twaalfde in touretappe
Lees ook:Colofon
Lees ook:Manchester City geeft voorsprong weg
Lees ook:Twee Britse gepensioneerden doodgestoken in Kenia
Lees ook:Echtpaar opent Schots Yoga-eiland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>