Colofon

Brittanië.blog.nl is een thematische weblog die dagelijks bericht over alles wat te maken heeft met het Verenigd Koninkrijk. Dit zijn berichten uit de actualiteit en vanuit mijn persoonlijke interesse. Als je zelf nog interessante berichten, of leuke adresjes in het Verenigd Koninkrijk weet, kun je ze altijd mailen naar [email protected].

De uitgever Blog Online is in juni 2005 begonnen met het uitgeven van themablogs. Inmiddels zijn er meer dan 70 verschillende blogs en dat aantal breidt zich snel uit. Aan het eind van 2007 trok het netwerk maandelijks zo’n 2 miljoen bezoekers.

Adverteren? Wilt u adverteren op (één van de) themablogs van Blog Online? Door de doelgerichte aanpak van Blog Online kunt u een specifieke doelgroep aanspreken of juist een heel breed publiek. Voor meer informatie bel 020 4459931.

Lees ook:Einde crisis op arbeidsmarkt in zicht
Lees ook:Vodafone bevriest alle salarissen
Lees ook:Ondanks crisis meer bezoekers voor attracties in Londen
Lees ook:Corus ontslaat 2500 mensen in Engeland
Lees ook:Prachtige winterse landschappen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>