Sherlock special speelt in Victoriaans Londen

De special van tv-serie ‘Sherlock’ die momenteel wordt opgenomen zal zich voor de verandering afspelen in Victoriaans Londen. Holmes en Watson gaan voor de gelegenheid dus terug in de tijd.

Dit is bevestigd door Steven Moffat, een van de schrijvers van de serie. Eerder al hadden fans dit vermoeden geuit toen zij hoofdrolspelers Benedict Cumberbatch en Martin Freeman opnames hadden zien maken in Londen met negentiende eeuwse kleding aan. In eerste instantie werd toen gedacht dat het om een speciale scene uit de special ging, maar nu is dus duidelijk geworden dat de gehele special zich in dit tijdperk zal afspelen.

Volgens Moffat heeft het alles te maken met het feit dat dit een special van de serie is. Als het een gewone aflevering zou zijn geweest zou deze zich nooit in dit tijdperk hebben afgespeeld. De schrijver laat verder weten dat het filmen er bijna op zit en dat hij zeer tevreden is over het resultaat. Het is nog niet precies bekend wanneer de special zal worden uitgezonden, maar naar verwachting zal dit ergens in december zijn.

http://www.ew.com/article/2015/03/16/sherlock-special-victorian-?hootPostID=19b560b99fa76f18467cd43e3e6689f4

 

Lees ook:Mark Ronson releast nieuw album Uptown Special
Lees ook:Zesde serie Downton Abbey in de maak
Lees ook:Nieuwe serie ‘Luther’ op BBC One
Lees ook:Angela Lansbury weer op het toneel
Lees ook:Downton Abbey: seizoen vijf is begonnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>