Kritiek op Songfestivalliedje

In Engeland is grote opschudding ontstaan over het liedje dat het land zal vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival. Sommigen kraken het  nummer volledig af, terwijl anderen van mening zijn dat het ‘best wel een aardig liedje’ is.

Wat je ook van het nummer mag vinden, het duo Electric Velvet doet in elk geval van zich spreken met ‘Still in Love With You’, een Cole Porter-achtig jazznummer met een electrorandje. De meningen in de pers lopen in elk geval nogal uiteen. The Guardian noemt het ‘nachtmerrie-achtig’, terwijl Eurovisie-kenner Paul Jordan zegt: ‘We hebben wel ergere nummers ingestuurd’.

Eén ding is zeker, het Songfestival houdt de gemoederen nu al flink bezig in Engeland. Ondertussen vinden Alex Larke en Bianca Nicholas, die samen het duo Electric Velvet vormen, alle aandacht wel prima. Niet zo gek, wanneer je bedenkt dat Larke normaal gesproken in een Rolling Stones tributeband zit en Nicholas zonder veel succes heeft meegedaan aan TheVoice.

De UK heeft de afgelopen jaren weinig succes gehad bij het Songfestival. Vorig jaar werd Molly Smitten-Downes zeventiende en in 2003 slaagde het land er zelfs in om het legendarische record van ‘nul punten’ te behalen.

Wil je het nummer zelf horen, klik dan op deze link https://www.youtube.com/watch?v=s6r1tUhl1cQ

Zie ook: http://www.bbc.com/news/entertainment-arts-31769776

Lees ook:Sterren nemen Beach Boys nummer op voor BBC Music
Lees ook:Toppers druipen af in Moskou
Lees ook:Legend of Xanadu zanger Dave Dee overleden
Lees ook:Kort voetbalnieuws
Lees ook:Mark Ronson scoort mijlpaal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>