Online Fan to Fan Ticketverkoop

stadium-189777_640Je kent het vast wel, wil je tickets kopen voor een voetbalwedstrijd van je favoriete club Borussia Dortmund, is het uitverkocht. Wat doe je dan? Al je vrienden gaan en jij wilt uiteraard niet thuis op de bank blijven zitten. Online fan to fan ticketverkoop is in dit geval de ideale oplossing voor mensen die geen kaarten hebben kunnen krijgen. Via een online fan to fan marktplaats kunnen mensen uit de hele wereld kaarten kopen én verkopen.

Uitverkocht, of misschien toch niet?
Je wilt het niet meemaken: die belangrijke Champions League wedstrijd van Borussia Dortmund, jouw favoriete voetbalclub, is uitverkocht en jij hebt achter het net gevist. Sinds de verkoop van belangrijke voetbalwedstrijden vrijwel helemaal online gaat, loop je een relatief grote kans om de boot te missen. Ga maar na: je komt in een lange digitale wachtrij, de belangstelling is zo groot dat de website er uitknalt, je computer is te traag, en zo zijn er nog wel meer redenen. Vervelend dus, als je hierdoor niet naar belangrijke wedstrijd van je favoriete voetbalclub kunt. Maar vrees niet, want als je kaarten zoekt voor Borussia Dortmund, zijn er altijd meer mogelijkheden dan de reguliere online verkoop! Via fan to fan verkoop, bijvoorbeeld, kun je altijd kaartjes voor Borussia krijgen! Of het nu gaat om een thuiswedstrijd in het schitterende stadion Signal Iduna Park, een uitwedstrijd in de Bundesliga, of een spannende Champions League match tegen bijvoorbeeld Barcelona, Inter Milan of Manchester United.

Transparant en veilig marktsysteem
Uiteraard staat veiligheid van je transactie voorop en daarom is een veilig en transparant marktsysteem essentieel. Want je wilt wel waar voor je geld krijgen en er zeker van zijn dat je je kaartjes inderdaad zult ontvangen. Op deze manier is er toch nog een mogelijkheid om een ticket te kopen voor jouw favoriete club Borussia Dortmund.

Geen reacties // Reageer