Echtpaar opent Schots Yoga-eiland

LITTLE CUMBRAE – Schotland is een bijzondere onderneming rijker, namelijk een yoga-eiland. Het echtpaar Sam en Sunita Poddar zijn de trotse eigenaren van Little Cumbrae schrijft news.scotsman.com.

Het eiland is lokaal bekend als Wee Cumbrae en werd in juli voor 2,5 miljoen pond gekocht door het echtpaar Poddar met de bedoeling er een yoga-centrum te vestigen. Afgelopen zondag was het dan zover. Het yoga-centrum werd ingewijd in het bijzijn van ruim 700 gasten die vanuit de hele wereld naar Little Cambrae kwamen.

Eerste gasten

Onder de eerste gasten was ook Swami Ramdev Ji, die met zo’n 80 miljoen volgelingen over de hele wereld van zijn Patanjali Yog, de belangrijkste gast van de openingsceremonie was.

Patanjali Yog

Sunita Poddar is de internationale co-ordinator en penningmeester van de Britse Patanjali Yog organisatie en verwacht veel van het yoga-centrum. Het echtpaar heeft in Glasgow al zes verzorgingshuizen met een gezamelijke omzet van 7 miljoen pond per jaar.

Lees ook:Brits echtpaar overvallen door piraten
Lees ook:Banken spenderen staatssteun aan entertainment op Wimbledon
Lees ook:Brits echtpaar overvallen door Piraten (Update)
Lees ook:Tiende slachtoffer varkensgriep in Groot-Brittannie
Lees ook:Twitterschade

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>