Bloedstollende herfstvakantie

EAST MIDLANDS – Tijdens de komende herfstvakantie zijn in de East Midlands tussen 17 oktober en 1 november vele bijzondere vakantiebestemmingen te vinden. Met name de vele Halloweenprogramma’s zijn ware aanraders voor het hele gezin.

Spokenjacht

Je kunt er bijvoorbeeld overnachten en op spokenjacht in een eeuwenoud┬á’Haunted House’. Tijdens de herfstvakantie openen in heel Derbyshire een groot aantal landhuizen en kastelen hun deuren voor bezichtiging of overnachting.

Halloween

Tijdens de herfstvakantie zijn er ook speciale Halloweenprogramma’s in de diverse topattracties van Derbyshire. In het pretpark Gulliver’s Kingdom in Matlock Bath is een speciaal demonisch en ijzingwekkend programma opgesteld dat je absoluut eens meegemaakt moet hebben en op het landgoed Chatsworth wordt je samen met je hele familie uitgedaagd om een heuse spokenjacht mee te maken in het bijbehorende Warlock Wood. Voor de toerist met minder sterke zenuwen is een bezoekje aan de Magische Tuin Van Licht in Queen’s Park in Chesterfield een aanrader.

Dankzij de lage koers van de Britse pond ten opzichte van de euro is een reis naar Engeland nooit zo goedkoop geweest en kan ik je zeker aanraden om de komende herfstvakantie eens lekker te gaan griezelen met het hele gezin.

Reisinformatie

Alles over Engelandreizen

Overtochten

Accomodaties

Vluchten

Arrangementen

Algemene informatie EastMidlands

Chatsworth House

Lees ook:Unieke Valentijnsbeleving in de East Midlands
Lees ook:Hart in Hampshire beste plek in UK om te wonen
Lees ook:Ontdek de East Midlands
Lees ook:Op spokenjacht in Ettington House
Lees ook:Peuter verdronken terwijl vader zijn maîtresse kuste

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>