Ontdek de East Midlands

PERSBERICHT – Als u op zoek bent naar een memorabele en relaxte vakantie met een beperkt budget, dan is het de moeite waard om de East Midlands te overwegen.

Actieve vakanties in een adembenemende omgeving zijn de oplossing. Het financiële klimaat heeft ervoor gezorgd dat de pond zwak is en het beruchte natte, koude, Britse klimaat is voorspeld een warmere, drogere zomers tegemoet te gaan. De East Midlands in het Verenigd Koninkrijk is een vakantie hotspot voor de Europeaan met behoefte aan vakantie.

Pennine Way gezien vanuit Marsden

Meer dan 10% van de regio is bekroond met de titel ‘Gebied van Uitmuntende Natuurlijke Schoonheid’ en biedt een grote verscheidenheid aan buiten activiteiten zoals fietsen, bergbeklimmen en wandelen voor alle leeftijden en niveaus. Het Peak District is het populairste natuurpark van Groot-Brittanië. Slimme mensen maken optimaal gebruik van de zwakke pond en nemen hun gezinnen op wandelvakantie naar wat bekend staat als ‘het hart van Engeland’.

Niet alleen is de overweldigende schoonheid van het gebied bewonderenswaardig, maar men kan en-route ook de lokale geschiedenis, erfgoed en industrie van de regio bewonderen in de vorm van grootse kastelen zoals Bolsover Castle of de prachtige fonteinen en tuinen van Chatsworth House, Engelands meest geliefde historische architectuur.

Chatsworth House

Fietst u graag? De regio heeft een groot aantal verkeers-vrije paden en routes waar u langs de landelijke routes terug de tijd in fietst langs de geschiedenis van Ashbourne. Of ervaar hoe rijk het gebied is aan flora en fauna langs de sprankelende beekjes die door het prachtige landschap stromen. Dit alles in uw eigen tempo; u hoeft geen professionele wielrenner te zijn om een groene, natuurlijke, gezonde en budget-vriendelijke vakantie dit jaar.

Als u van rotsklimmen houdt is het Peak District echt iets voor u. Sommige van de beste klim gebieden in Engeland liggen in het Peak District. Wandel langs de Pennine Way en beklim een aantal klippen rond Stanage Edge, Hathersage of de Staffordshire Moorlands en neem de uitdaging aan om de meest wereldberoemde beklimmingen nemen. De uiteindelijke beloning is genieten van het spectaculaire uitzicht over het omliggende landschap.

Ook bij klimmen is het niet belangrijk of u een beginner bent of een klim enthusiast, bezoekers hebben toegang tot alle activiteiten en lokale attracties. Is klimmen niet uw ding? Verschillende thema wandelingen nemen u op fascinerende en prachtige reizen langs elk deel van de regio.

En mocht u dorst krijgen, dan kunt u altijd Buxton bezoeken en een van de puurste mineraal waters in de wereld drinken (het is bewezen dat het water uit deze bron afkomstig is van regenval van 5000 jaar geleden!).

Dus, voor een memorabele, gezonde en voordelige vakantie weg van de normale routine, kan het alleen gezegd worden dan de East Midlands u nog veel meer kan bieden.

De waterbron in Buxton.

Links

discover east midlands

Reisadvies

overtochten naar Engeland

accommodaties East Midlands

Lastminutes

Lees ook:Unieke Valentijnsbeleving in de East Midlands
Lees ook:Hart in Hampshire beste plek in UK om te wonen
Lees ook:Bloedstollende herfstvakantie
Lees ook:North East England uitgeroepen tot favoriete regio
Lees ook:Vakantietip – Autorondreis door Lake District en Coutryside

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>