Droombaan voor Whiskeyliefhebber

BELFAST – Een van de oudste Whiskeystokerijen ter wereld heeft een droombaan voor de echte liefhebber.

Volgens de telegraaf is de whiskeystokerij Bushmills op zoek naar een vrijwilliger die een maand lang de kans krijgt om zijn eigen Ierse whiskey te maken in de stokerij. Bushmills begon afgelopen woensdag met een actie op Internet ter ere van St. Patrick’s Day en hoopt dat er veel reacties op komen. De kandidaten moeten wel aantonen dat zij verstand van Whiskey hebben. De winnaar mag een maand lang samen met medewerkers van Bushmills proberen om een eigen Whiskey te maken.

Lees ook:Engeland is moe van X-Factor
Lees ook:Euro is boost voor Ierse tourismebranch
Lees ook:Mag een tegenstander van de euromunt de EU president leveren?
Lees ook:Uitgaanspubliek Londen aan de ademtest
Lees ook:Vermoord meisje was slachtoffer Internetdate

1 Reacties // Reageer

One thought on “Droombaan voor Whiskeyliefhebber

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>