Vermoord meisje was slachtoffer Internetdate

SEDGEFIELD, DURHAM – Het vermoorde 17-jarige meisje wiens lichaam afgelopen maandag werd gevonden, is naar alle waarschijnlijkheid het slachtoffer geworden van een man die zij op Internet had ontmoet.

Dit trieste nieuws werd vanmorgen door de bbc gemeldt. De 17-jarige had aan haar familie verteld dat ze bij vrienden bleef slapen, maar in werkelijkheid had ze een afspraakje met een man die ze op internet had ontmoet. Deze man werd bij toeval door de politie aangehouden bij een verkeersovertreding op de A177 vlakbij de plek waar het lichaam is gevonden.

Lees ook:Jongen (10) hangend in bos gevonden
Lees ook:22-jarige actrice hangt zichzelf op na stopzetten serie
Lees ook:Susan Boyle verliefd op oudere man
Lees ook:Lichaam Britse journalist na 24 jaar gevonden
Lees ook:vijf lichamen gevonden van Air France vliegtuig

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>