Bunker in de Theems te koop

Mocht je plannen hebben om naar de UK te verhuizen maar nog op zoek zijn naar een leuk optrekje, dan hier een tip!

Voor slechts 500,000 pond ben je de eigenaar van een oude bunker gelegen in de monding van de rivier de Theems aan de oostkust van Engeland. De makelaar spreekt van een ‘monster van een gebouw’ dat er misschien aan de buitenkant niet erg aantrekkelijk uit ziet, maar veel voordelen kent, zoals het prachtige uitzicht over de Noordzee, de unieke locatie, en oneindig veel rust.

Het bouwwerk, dat stamt uit de 20e eeuw, is opgetrokken uit rode bakstenen en gelegen vlakbij het Isle of Grain. Bij vloed is de bunker volledig omringd door water. Het is slechts één kilometer van de kust verwijderd.

Dus als je zeebenen hebt, van de natuur houdt en van rust, zou dit wel eens de perfecte locatie voor jou kunnen zijn om naar toe te verhuizen. Minpuntje: de post zal er niet worden bezorgd en boodschappen zullen ook niet worden gebracht dus je moet wel even een bootje aanschaffen zodat je dit zelf allemaal kunt regelen. De bunker heeft trouwens ook een helikopterplatform dus mocht je goed in je slappe was zitten, dan is dat ook altijd nog een manier om het vaste land te bereiken.

Lees ook:Schotse onafhankelijkheid: Britse nucleaire vloot moet verkassen
Lees ook:Rijke Britten vrezen ‘mansion tax’
Lees ook:Liverpool maatje te groot voor Manchester United
Lees ook:Muzieknieuws kort
Lees ook:Gemeente maait katten dood

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>