Premier Brown schrijft naam gesneuvelde militair finaal verkeerd

Premier Brown heeft een pijnlijke verschrijving gemaakt. In een condoleance-brief aan de familie van een in Afghanistan gesneuvelde militair schreef Brown de naam helemaal verkeerd.

In het briefje schrijft Brown zowel de naam van Janes als die van haar omgekomen zoon Jamie verkeerd. De aanhef luidt ‘Dear Mrs. James’ en verderop in het briefje heeft Brown de verkeerd gespelde naam Jamie verbeterd door eroverheen te krabbelen. De 47-jarige moeder reageerde in ‘The Sun’ woedend. Volgens de moeder had de premier niet eens de moeite genomen om de naam goed te spellen en daar was zij nog het meest verbolgen over. De 20-jarige Jamie James sneuvelde op 5 oktober bij en explosie in Afghanistan.

In een reaktie heeft Brown laten weten dat hij alleen excuses kan maken voor zijn slechte handschrift. Dit zou een gevolg zijn van zijn slechte gezichtsvermogen na een rugbyongeval in zijn jeugd.

Lees ook:Muiterij in Britse regering na opstappen vierde minister
Lees ook:Jeremy Clarkson scheldt premier Brown uit
Lees ook:Moeder besteelt invalide zoon
Lees ook:11-jarige jongen is reincarnatie van overleden WW2-piloot
Lees ook:Van Morrison opnieuw vader

1 Reacties // Reageer

One thought on “Premier Brown schrijft naam gesneuvelde militair finaal verkeerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>