Bed van Royal Baby watcher gestolen

De nieuwe Royal Baby kan nu elk moment ter wereld komen en heel de UK is inmiddels in de ban van dit nieuwste lid van de koninklijke familie. De fans liggen al dagenlang in de rij voor het St. Mary’s Hospital, te wachten tot het heuglijke moment daar is.

De negenzeventigjarige royalist Terry Hutt uit het Zuid-Engelse plaatsje Weston-super-Mare, zit sinds afgelopen maandag te wachten tot het goede nieuws bekend wordt gemaakt. Echter, een paar dagen later kreeg hij een tegenslag te verwerken toen hij na een bezoekje aan het toilet tot de ontdekking kwam dat zijn Union Jack slaapzak was gestolen. Heel flauw natuurlijk, want ook in Londen is het ‘s nachts nog behoorlijk koud. Gelukkig was er iemand zo aardig om hem een thermische deken te geven, zodat hij toch nog zijn ‘watch’ kan afmaken.

Terry Hutt is een echte royalist die in 2013, in afwachting van de geboorte van prins George, ook al dertien dagen voor het ziekenhuis kampeerde. Zelf wordt hij op 30 april tachtig jaar en stiekem hoopt hij er natuurlijk op dat de nieuwe Royal Baby op dezelfde dag wordt geboren.

Meneer Hutt is overigens niet van plan om aangifte te doen van de diefstal van zijn slaapzak.

Zie ook: http://www.royal.gov.uk/thecurrentroyalfamily/overview.aspx

Lees ook:Royal baby viert eerste verjaardag!
Lees ook:Nieuwe Royal baby in april
Lees ook:Kinderen vinden baby in plastic tas
Lees ook:Downton Abbey: seizoen vijf is begonnen
Lees ook:3-daagse staking bij Royal Mail zijn begonnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>