The weekend awaits

De werkweek loopt op z’n eind en het weekend staat voor de deur. Het belangrijkste nieuws uit de UK van deze week op een rijtje.

Grootste nieuws vandaag is toch wel het feit dat zanger Zayn Malik uit de tour van de band One Direction is gestapt. Volgens een officiële verklaring vanwege de toenemende stress rond de band, maar volgens onofficiële geruchten om thuis in Engeland zijn relatie met Perrie Edwards te redden nadat vorige week compromiterende foto’s van Malik en een andere vrouw op waren gedoken.

Jeremy Clarkson blijft de gemoederen bezighouden. Het laatste nieuws is dat er volgende week een rapport wordt gestuurd naar de hoogste baas van de BBC met daarin een gedetailleerd verslag van het handgemeen tussen de presentator en de producer van TopGear.

Prins Charles en zijn vrouw Camilla werden donderdag door president Barack Obama ontvangen op het Witte Huis. De prins en de president bespraken samen onderwerpen als klimaatverandering en het creëren van betere kansen voor jonge mensen. Charles en Camilla zijn vier dagen in de VS om de banden tussen de twee landen aan te halen.

Zie ook: http://www.bbc.com/news/uk/

 

 

 

Lees ook:Koninklijke premiere The Lovely Bones in Londen
Lees ook:EersEerste Wereldoorlog herdacht
Lees ook:BBC’s TopGear komt naar Amsterdam
Lees ook:Royal baby viert eerste verjaardag!
Lees ook:Eeuwige kroonprins krijgt nieuwe titel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>