Benedict Cumberland ‘smakelijkste’ acteur van GB

Benedict Cumberland heeft een dubbelganger en wel een hele smakelijke! Na een onderzoek uitgevoerd door tv-zender UKTV werd de acteur uit onder andere de serie Sherlock  en de film The Imitation Game, door tweeduizend Britse vrouwen verkozen tot ‘lekkerste’ acteur van het land.

In opdracht van het tv-station werd daarop een borstbeeld van de acteur gemaakt van Belgische chocolade. Cumberland had concurrentie van onder andere acteurs David Tennant, Damian Lewis en Idris Elba, maar hij liet iedereen ruim achter zich.

Het borstbeeld van Cumberbatch weegt maar liefst veertig kilo en er waren vijfhonderd repen chocolade voor nodig om ‘Ben Chocobatch’ zoals hij meteen werd genoemd, te maken. Beeldhouwer Tim Simpson zei dat hij het vermoeden had dat veel vrouwen de acteur niet te versmaden zullen vinden.  Bekijk hier het filmpje over hoe het beeld tot stand is gekomen https://www.youtube.com/watch?v=5_xK52NWTsY#action=share

Zie ook: http://www.imdb.com/name/nm1212722/

 

Lees ook:Studie naar de ‘ummers’ en ‘errers’ in de Engelse taal
Lees ook:ChocCoingate schokt Engelsen
Lees ook:Red ons paasei!
Lees ook:Lied gemaakt van gedichten WWI soldaat
Lees ook:Jeugdige joyriders rijden twee vrouwen dood

1 Reacties // Reageer

One thought on “Benedict Cumberland ‘smakelijkste’ acteur van GB

  1. Helinda

    Hahaha, Ben Chocobatch! Echt een vent om op te vreten, ik wist het wel!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>