11-jarige jongen is reincarnatie van overleden WW2-piloot

Een 11-jarige jongen zegt de reincarnatie te zijn van een piloot die in de Tweede Wereldoorlog is omgekomen toen zijn vliegtuig in zee stortte aldus de dailymail.

De 11-jarige James Leininger denkt dat hij de reincarnatie is van, James Huston, een piloot die in 1945 omkwam in zijn jager. De ouders van de jongen geloofden hem niet en gingen op zoek naar feiten die het verhaal van hun zoon konden onderbouwen. De jongen wist vanaf zijn tweede levensjaar zoveel details te vertellen over het luchtgevecht waarbij hij zou zijn omgekomen en telkens als hij in een kinderzitje werd vastgemaakt door zijn moeder deed hij alsof hij in zijn vliegtuig zat en klaar was om op te stijgen voor een nieuwe missie.

Uiteindelijk wist de vader van de jongen een piloot op te sporen die gelijktijdig met James Huston had gediend en die de omstandigheden wist te beschrijven hoe James Huston aan zijn einde was gekomen. Deze bleken precies zoals de kleine James telkens had verteld. Al sinds zijn tweede levensjaar had hij nachtmerries over zijn einde in het vliegtuig en het begint er nu toch op te lijken dat reincarnatie echt bestaat en de 11-jarige James hier het levende bewijs van is.

Foto: flickr.com

Lees ook:Britse piloot wordt door Nederland boven water gehaald
Lees ook:Jongen (10) hangend in bos gevonden
Lees ook:Pasgetrouwd stel verongelukt bij vliegtuigcrash
Lees ook:Engeland geschokt door marteling kinderen
Lees ook:Schrijfster PD James overleden

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “11-jarige jongen is reincarnatie van overleden WW2-piloot

  1. an

    Dit is inderdaad een mooi bewijs. “Toeval” dat hij in dit leven ook James heet?

      /   Reply  / 
    1. pieter Auteur

      Misschien moeten we in dit geval niet in toeval geloven?……..

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>