Tijd dringt voor vinden zwarte dozen Airbus

De zoektocht naar de zwarte dozen van de verongelukte Airbus begint in een kritieke fase te komen. De zwarte dozen zenden 30 dagen een signaal uit om gelokaliseerd te kunnen worden en deze tijd begint op te raken. De Air France vlucht AF447 verdween op 1 juni boven de Atlantische Oceaan van de radar waarbij alle 228 inzittenden omkwamen.

 

 

Er zijn tot nu toe 50 lichamen en zo’n 400 onderdelen van de Airbus gevonden, maar de belangrijke zwarte dozen met vluchtrecorders zijn nog steeds niet gevonden. De gegevens van de vluchtrecorders zouden uitsluitsel moeten geven over de oorzaak van de crash en een eventuele schuldvraag voor verzekeringsmaatschappijen.

Het begint er naar uit te zien dat de oorzaak van deze crash nooit boven water zal komen. Onder de 228 inzittenden waren ook 2 Nederlanders en enkele Britten.

 

Bron: bbc news

Lees ook:Staartstuk van Air France toestel geborgen
Lees ook:Franse onderzeeër start zoeken naar Air France vliegtuig
Lees ook:Ook Nederlands schip helpt zoeken naar zwarte dozen Airbus
Lees ook:Opnieuw lichamen geborgen van Airbus
Lees ook:67,4 miljoen voor Air France na crash Airbus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>