Simply Red weer bij elkaar voor reünie tour

Popgroep Simply Red komt volgend jaar weer bij elkaar voor een reünie-tour. In 2015  is het namelijk precies dertig jaar geleden dat de band werd opgericht en dat is wel een feestje waard heeft zanger Mick Hucknall laten weten.

Vijf jaar geleden nam de band uit Manchester afscheid van zijn fans met een laatste concert in de O2 Arena in Londen. Maar volgend jaar komen ze dus weer even bij elkaar voor een Europese tour en om samen met de fans dertig jaar Simply Red te vieren. Hucknall en zijn mannen braken eind jaren tachtig door met hits als ’Holding Back the Years’ en ‘Money’s Too Tight to Mention’. De band verkocht in totaal meer dan vijftig miljoen albums.

picture book album coverDe aankondiging van een reünie-tour werd door Hucknall zelf gedaan middels een handgeschreven brief op de website van de band. Simply Red zal in totaal 35 optredens doen in diverse Europese landen, waaronder Denemarken, Duitsland, Engeland, Ierland en Nederland. Op 20 november 2015 staat de band voor een eemalig optreden in de Ziggo Dome. De voorverkoop voor dit optreden begint op 7 november a.s.

Zie ook: http://www.ticketmaster.nl/event/139039

Lees ook:Simply Red houdt er na 25 jaar nu echt mee op
Lees ook:The Libertines weer bij elkaar
Lees ook:U2 komt naar Amsterdam Arena op 20 juli
Lees ook:Komt er een nieuwe Band Aid
Lees ook:U2 geeft optreden op Brandenburger Tor

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>