Benedict Cumberbatch speelt superheld

Acteur Benedict Cumberbatch, vooral bekend van zijn hoofdrol in de tv-serie Sherlock Holmes, gaat de superheld Doctor Strange spelen. De gesprekken met Marvel zijn in een afrondende fase.

Er werd al maanden over gespeculeerd dat Cumberbatch de rol zou krijgen, nadat in een eerder stadium de Amerikaanse acteur Joaquin Phoenix was afgevallen. De Marvel-held Doctor Strange is een voormalig neurochirurg die een superheld wordt en de aarde beschermt tegen buitenaardse aanvallen. Doctor Strange was voor het eerst te zien in stripvorm in de jaren zestig in een stripboek genaamd ‘Strange Tales’. Hij is niet de meest bekende naam uit de Marvel-stal, maar dook eerder al wel op in verhalen van onder andere Spider Man en de Fantastic Four.

De eerstvolgende film van Benedict Cumberbatch is ’The Imitation Game’ die volgende maand uitkomt. Opnames voor de Doctor Strange film zullen naar verwachting volgend jaar beginnen. De film zal dan in 2016 in de bioscopen te zien zijn.

Zie ook: http://deadline.com/2014/10/benedict-cumberbatch-doctor-strange-movie-cast-862815/#

 

Lees ook:Benedict Cumberbatch is ver familielid van koning Richard III
Lees ook:Benedict Cumberbatch gaat trouwen!
Lees ook:Benedict Cumberbatch wordt vader
Lees ook:Benedict Cumberbatch getrouwd
Lees ook:Benedict Cumberland ‘smakelijkste’ acteur van GB

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>