Benedict Cumberbatch getrouwd

Een woordvoerder van Benedict Cumberbatch heeft bevestigd dat de acteur het ‘ja-woord’ heeft gegeven aan zijn verloofde Sophie Hunter. Het stel schoof elkaar op Valentijnsdag de ring om de vinger.

De besloten huwelijksceremonie vond plaats op het Isle of Wight. Alleen familie en enkele goede vrienden waren hierbij aanwezig. De woordvoerder van de acteur sprak van een ‘magische dag’ voor het stel. Onder de genodigden bevonden zich acteurs Tom Hiddleston, Keira Knightly en Martin Freeman met wie Cumberbatch in de serie ‘Sherlock Holmes’ speelt.

 De 36-jarig Hunter en de 38-jarige Cumberbatch ontmoetten elkaar voor het eerst in 2009 toen ze samen te zien waren in de film ’Burlesque Fairytales’. Afgelopen november maakte het tweetal via een advertentie in de Britse krant The Times bekend te zullen gaan trouwen. Een datum werd echter niet bekend gemaakt. Vorige maand lieten ze weten later dit jaar een kind verwachten.

Zie ook: http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2952817/Benedict-Cumberbatch-marry-pregnant-Sophie-Hunter-spectacular-period-property-Valentine-s-Day.html

Lees ook:Benedict Cumberbatch gaat trouwen!
Lees ook:Benedict Cumberbatch wordt vader
Lees ook:Benedict Cumberbatch speelt superheld
Lees ook:Benedict Cumberbatch is ver familielid van koning Richard III
Lees ook:Benedict Cumberland ‘smakelijkste’ acteur van GB

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>