London Transport Museum

Foto: David Hawgood, (gebruikt onder Creative Commons Licence)

Het London Transport Museum (LTM) bevindt zich in een stijlvolle oude remise aan de rand van Covent Garden. Het herbergt zeldzame (paarden)trams, bussen, en de oudste metro’s ter wereld, inclusief locomotief 23 van de Metropolitan Railway, en een 1938 stock.

Het museum was wegens renovatiewerkzaamheden gesloten tot eind 2007. Het museumdepot in Acton opende af en toe wel haar deuren voor belangstellenden. Het museum is bereikbaar via de Piccadilly Line van de Londense metro en ongeveer drie minuten lopen van station Covent Garden.

Adres

39 Wellington Street
London, WC2E, United Kingdom
+44 20 73796344

Links

Site van het museum

uk.allepaginas

Peter Langhout Reizen

Lees ook:Sherlock Holmes museum in Londen
Lees ook:Tate Modern in Londen
Lees ook:Londense metro beste in Europa
Lees ook:Tuinieren op grote hoogte
Lees ook:The Cardiff Hotel Londen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>