Jonathan Ross neemt ontslag bij de BBC

LONDEN – Presentator Jonathan Ross heeft ontslag genomen bij de BBC. Ross is het niet eens met de voorgestelde salarisverlaging van de omroep en heeft te kennen gegeven dat hij opstapt. Ross zou tweederde van zijn salaris moeten inleveren als gevolg van bezuinigingen en hij is van mening dat hij zijn salaris meer dan waard is en dat hij een contract heeft met de BBC waarin zijn huidige salaris is vastgelegd.

Halvering

Ross begrijpt de BBC wel en heeft ondanks zijn bezwaren aangeboden om de helft van zijn salaris in te leveren. Jonathan Ross zou naar verluid zes miljoen pond per jaar verdienen en de BBC wilde dit terugbrengen tot 2 miljoen per jaar. 

Graham norton wordt genoemd als nieuwe presentator van de Friday Night show en Ross blijft wel af en toe programma’s maken voor de BBC zoals de Comic Relief shows.

Bron: dailymail

Lees ook:BBC gaat flink snijden in salarissen van sterren
Lees ook:Badpakmodel accepteert salarisverlaging van 250.000 pond
Lees ook:Honda Formule1-team terug in de race
Lees ook:Britse Koningin roept op financiële sector tot de orde in jaarlijkse troonrede
Lees ook:Top Gear Presentatoren worden Wedding Crashers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>