Verregend Wimbledontoernooi voorgoed verleden tijd

LONDEN – De meest prestieuze tennistempel is met zijn tijd meegegaan en is nu ook voorzien van een afsluitbaar dak. De tennistoernooien op Wimbledon werden altijd gekenmerkt door onderbrekingen vanwege het noodweer dat altijd net tijdens het toernooi over Engeland leek te trekken.

 

 

 

 

 

De organisatie van het tennistoernooi moesten dan alles op alles zetten om de speelschema’s te handhaven en het toernooi tot een goed einde te kunnen brengen. Enerzijds ‘hoorde’ dit bij Wimbledon, maar anderszijds kan een dergelijk evenement met grote belangen geen oponthoud hebben vanwege invloeden die zijn te beheersen.

Afgelopen weekeinde werd de ingebruikname van het dak over het centre court op Wimbledon gevierd met een dubbelspel tussen Andre Agassi en Steffi Graf die het opnamen tegen Tim Henman en Kim Clijsters. Andere toptennissers die in actie kwamen voor het 15.000 koppige publiek waren Boris Becker en Andy Murray.

Bron: dailymail

Lees ook:Wimbledon voor het eerst overdekt
Lees ook:Katie Price ontslagen door management
Lees ook:Murray Britse hoop op Wimbledon
Lees ook:Wimbledon 2009 – Dames finale Williams vs Williams
Lees ook:Wimbledon 2009 – kwalificaties

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>