Britten massaal begonnen met kerstinkopen

kerstHoewel de zomer nog maar net ten einde is zijn de Britten al volop bezig met de komende feestdagen. Volgens een bericht in de dailymail zijn ruim de helft van de Britten al bezig met hun kerstinkopen.

De meeste Britse winkelbezoekers zijn bezig met het aanschaffen van kerstcadeautjes en geven gemiddeld hier circa 250 pond aan uit. Vorig jaar werd er nog gemiddeld voor circa 320 pond uitgegeven aan de presentjes voor de feestdagen. Uit het onderzoek van asda, dat onder 8.000 personen werd gehouden, bleek ook nog dat 11 procent van de ondervraagden zegt geen kerstkaarten te versturen.

Links

Kerstshoppen in Londen

Lees ook:Dure huizen verdrijven dertigers uit Londen
Lees ook:Meerderheid van de Britten gelooft in de hemel
Lees ook:Huizenprijzen in Noord-Ierland zakken opnieuw
Lees ook:Kosten BA staking 7 miljoen per dag
Lees ook:Cocainegebruik in Groot-Brittaniƫ naar record

1 Reacties // Reageer

One thought on “Britten massaal begonnen met kerstinkopen

  1. Christianne

    Woon op dit moment tijdelijk in Londen en aanschouw alle hectiek rondom de kerstinkopen. Ik vind 250 pond pp nog steeds erg veel geld! Dit jaar heb ik een Dolce Gusto koffiemachin op het verlanglijstje staan, omdat het tijd werd voor een nieuwe, kwalitatief hoogstaand apparaat. Maar dit is echt een uitzondering. Als je hoort hoeveel cadeaus er in de week na kerst geruild worden, heb ik al geen zin meer om energie te steken in het vinden van het juiste cadeau.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>