Sexier Countryfile scoort beter

Het BBC-programma Countryfile was tot voor kort een saaie vulling op de Tv-zondagmorgen van vele Britten. De saaie 69-jarige Britse presentator John Craven nam de kijkers mee op zijn tochten door het Engelse platteland.

Sinds kort wordt Countryfile gepresenteerd door de aantrekkelijke 38-jarige Julia Bradbury en haar 31-jarige collega Matt Baker en is het programma verplaatst naar de vroege avonduren en trekt het meteen miljoenen kijkers meer. countryfile is nu een regelrechte hit geworden op de zondagavond.

Volgens velen worden de hogere kijkcijfers gehaald dankzij de fotogenieke uitstraling van het presentatieduo, maar anderen beweren dat er een algemene stijging is in de interesse naar het leven op het platteland. Ik hou het op het eerste. Zeg nou zelf, als je mag kiezen tussen een wandeltocht met de 69-jarige John Craven of met Julia Bradley.

Lees ook:Schoonzus Ruby Wax verongelukt bij het redden van haar honden
Lees ook:Liz Hurley’s geheime sexy plattelandsleven
Lees ook:Joe McElderry wint X-factor 2009
Lees ook:Wiggins grijpt naart podiumplek in tour de France
Lees ook:Susan Boyle toont nieuwe look

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>