Gordon Ramsay’s Bankroetrecept

Gordon Ramsay heeft in zijn TV-programma’s altijd veel commentaar op collega restauranteigenaren die de eindjes niet aan elkaar weten te knopen. Hij kan beter eerst in zijn eigen keuken gaan kijken want zijn bedrijvengroep bungelde aan de rand van een faillisement. de oorzaak lag in de enorme expansie van zijn restaurantketen in 2007 en 2008 toen alles wat Gordon Ramsay deed goed leek uit te pakken. In die periode werden 10 restaurants geopend zonder te letten op de cijfers van de bestaande restaurants. In de periode na 2008 ging het snel slechter met de omzet van de restaurantgroep en leek een faillisement onafwendbaar. Het is een bekend verschijnsel bij snel groeiende bedrijven.

Huis en Ferrari in de verkoop

Gordon Ramsay heeft zijn peperdure Ferraris onmiddelijk verkocht en zelfs nog overwogen om zijn eigen huis te verkopen om zijn bedrijf te redden.

Sluiting restaurants

Dankzij de TV-inkomsten van Gordon Ramsay heeft hij genoeg inkomsten om zijn bedrijvengroep gezond te maken. Het betekent wel dat Gordon Ramsay een paar restarants heeft moeten sluiten. In Londen sloot Gordon Ramsay de Savoy Grill, the Connaught, Petrus en La Noisette.

Bron: dailymail

Lees ook:Gordon Ramsay koopt nieuwe Ferrari van winst op kant-en-klaar maaltijden
Lees ook:Gordon Ramsay bekritiseerd na 115 scheldwoorden in 40 minuten
Lees ook:Gordon Ramsay biedt excuses aan
Lees ook:Volgens Paris Hilton is Gordon Ramsay premier van Engeland
Lees ook:Filmpje: Gordon Ramsay over Tracy Grimshaw

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>