Britse Koningin na aandringen toch uitgenodigd voor D-Day vieringen

De Britse Koningin Elisabeth en andere leden van de Koninklijke familie zijn alsnog uitgenodigd om de viering van D-Day, nu 65-jaar geleden, bij te wonen. Eerder nog liet Sarkozy weten dat de Britse Koninklijke familie niet was uitgenodigd en dit heeft kwaad bloed gezet bij vele Engelsen. In 2008 was Sarkozy nog op uitnodiging van Koningin Elisabeth in Engeland en leken de banden tussen beide landen prima.

 

 

 

 Als reden voor de rel gaf de Franse regering op dat er vanaf het begin geen plannen waren om welke Koninklijke familieleden dan ook uit te nodigen voor de festiviteiten.

De viering van de 65e verjaardag van D-Day landingen begint over 9 dagen en het is nog onbekend of er leden van het Britse Koningshuis bij aanwezig zullen zijn in verband met de korte voorbereidingstijd die ze nu is gegeven.

Bron: dailymail

Lees ook:Britse Koningin will ingetogen viering van jubileum
Lees ook:Aanslag op Nederlandse koninklijke familie in Apeldoorn
Lees ook:Zeven doden bij aanslag op Nederlandse Koninklijke familie
Lees ook:Koningin gaat zelf weer groente kweken
Lees ook:Engelse Koninklijke familie wil kopietje van film Brüno

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>