Vrouw gooit per ongeluk 12.000 pond spaargeld weg

WORTHING – Een oudere vrouw heeft per ongeluk haar spaargeld in een vuilcontainer gegooid zo schrijft de krant The Argus.

De vrouw op leeftijd heeft samen met haar dochter een grote zoekaktie op touw gezet om de spaarcentjes weer terug te vinden. Ook een team van veertien vuilnismannen helpt met zoeken naar het pakket met daarin een aantal pakketjes met briefjes van vijftig pond.

Het geld zat verpakt in een plastic tas en ligt vermoedelijk onder een berg afval van ongeveer 25 ton. De medewerkers van de vuilstort in Lancing hebben het terrein afgesloten en zijn massaal aan het zoeken geslagen. Volgens de vuilophaaldienst heeft de vrouw nog geluk gehad omdat het afval bijna was afgevoerd van de verzamelplaats in Lancing naar een afvalverwerkingslokatie in Warnham.

Het is niet de eerste keer dat een oudere inwoner van de streek een groot bedrag is kwijtgeraakt. In juli raakte de 83-jarige Karl-Heinz Albrecht een bedrag van 7.000 pond kwijt in bus nummer 46 en ook dit is nooit meer gevonden.

Lees ook:Professor schenkt een ton aan universiteit zonder overleg met zijn vrouw
Lees ook:Moeder besteelt invalide zoon
Lees ook:Vrouw vindt bloedzuiger in neus
Lees ook:Vrouw laat 100 honden achter tijdens vakantie
Lees ook:Ruim tienduizend mensen zoeken naar vermiste vrouw uit York

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>