Geboortevloedgolf in Cambourne

CAMBOURNE – In het Engelse plaatsje Cambourne is een ware geboortevloedgolf ontstaan zo weet de Dailymail ons te melden.

We kennen het allemaal wel. Negen maanden na een grote stroomstoring worden er meer baby’s geboren. echter in het Engelse Cambourne is al jaren geen storing meer geweest en ook zit er niets vreemds in het water, maar er is wel een bovengemiddeld geboortecijfer voor wat betreft de aanwas van inwoners.

Geboortecijfer

Het geboortecijfer van Cambourne ligt, met 24,1 per 1000 inwoners, ver boven het gemiddelde en is zelfs hoger dan gebieden in India en China. Experts denken dat het hoge geboortecijfer wordt veroorzaakt doordat Cambourne ongeveer tien jaar geleden is gesticht en er veel jonge stelletjes wonen die nu aan kinderen zijn begonnen. Vijf jaar geleden woonden er nog ongeveer 2000 inwoners en nu is dat aantal al gestegen naar 7600. Samen met de 1.100 inwoners van de nabijgelegen dorpen produceerden ze 210 baby’s in de periode tussen april vorig jaar en 31 maart van dit jaar.

Lees ook:Energiedrank Cocaïne in opspraak
Lees ook:Hart in Hampshire beste plek in UK om te wonen
Lees ook:Drie dode baby’s gevonden in woning
Lees ook:Paraplu-revolutie in Hongkong
Lees ook:Kinderen vinden baby in plastic tas

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>