Britse regering onder vuur na uitzetting Geert Wilders

De Brintse regering is onder vuur komen te liggen in het parlement nadat Geert Wilders de toegang tot Engeland was geweigerd. Wilders was naar Engeland afgereisd om de screening van zijn film Fitna door de Engelse parlementsleden bij te wonen, maar werd op Heathrow tegengehouden en naar Nederland teruggestuurd.

Lord Pearson van de Independent Party, op wiens uitnodiging Wilders was afgereisd, sprak op de BBC van schending van de vrijheid van meningsuiting en dat de film alleen beledigend zou zijn voor ‘agressieve’ moslims. De screening van de film ging ondanks de afwezigheid van Wilders toch door en parlementslid Michael Portillo zei dat het beter was geweest om de film met wilders en 30 parlementsleden te screenen zoals gepland en dat Wilders nu meer bekendheid heeft gekregen dan anders het geval was geweest.

Volgens Portillo is Wilders nu in een klap een nationale bekendheid en wordt er massaal op internet gezocht naar de film Fitna.

Bron: bbc news

Lees ook:Uitzetting uit Engeland maakt van PVV grootste partij
Lees ook:Geert Wilders mag Fitna op 5 maart in Engeland vertonen
Lees ook:Geert Wilders niet welkom in Engeland
Lees ook:Vandaag uitspraak rechtszaak Geert Wilders in Londen
Lees ook:Geert Wilders wil alsnog naar Groot-Brittannie

1 Reacties // Reageer

One thought on “Britse regering onder vuur na uitzetting Geert Wilders

  1. Isolde Fernandse

    Geert Wilders is een voorbeeld van dwangmatigheid, maar van de andere kant is hij ook iemand, die zeer volhardend is. Hij laat mensen wel zien, dat hij het er niet bij laat zitten, en dat hij actie onderneemt. Of die acties van hem terecht zijn of onterecht, daar kan een ieder zijn eigen idee van hebben, maar Geert Wilders laat wel zien hoe het is als je bij je standpunt blijft. En zo een eigenschap wordt niet bij iedereen gevonden.
    Echter, Geert Wilders strijdt nu voor zijn ego en zijn eigen standpunt, hoe zou het zijn als hij zonder dwangmatigheid en terreur de dingen onder ogen zag?
    En meer in de lijn van de harmonie zou willen gaan werken?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>