Stephen Fry gaat trouwen

Acteur en schrijver Stephen Fry heeft via Twitter bevestigd dat hij gaat trouwen met zijn partner Elliott Spencer. Het stel is sinds vorig jaar bij elkaar.

De 57-jarige Fry en de 27-jarige Spencer hebben nog geen datum geprikt voor het huwelijk wegens een druk werkschema, maar heeft zich al wel laten registreren. Dit wil zeggen dat ze een jaar de tijd hebben om te gaan trouwen. Stephen Fry had tot 2010 een langdurige relatie met Daniel Cohen. Hij leed jarenlang aan depressies en is manisch depressief. In 2012 deed hij nog een zelfmoordpoging, maar sinds zijn relatie met Spencer gaat het echter stukken beter met hem en is hij volgens vrienden zelfs weer gelukkig.

Afbeeldingsresultaat voor stephen fry

Stephen Fry is in Nederland vooral bekend vanwege zijn rollen in de tv-series ‘Blackadder’ en ‘A Bit of Fry and Laurie’ en de films ‘A Fish Called Wanda’ en ‘The Hobbit’. Fry heeft ook diverse boeken geschreven en tv-documentaires gemaakt.

Zie ook: http://nl.wikipedia.org/wiki/Stephen_Fry

Lees ook:Benedict Cumberbatch gaat trouwen!
Lees ook:Badpakmodel accepteert salarisverlaging van 250.000 pond
Lees ook:Maggie Smith ontvangt Companion of Honour
Lees ook:Stephen Fry noemt God monsterlijk en maniakaal
Lees ook:Serie over Queen Elizabeth op Netflix

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>