Verdachte opnieuw ondervraagd in zaak-McCann

Politie in Engeland ondervraagt momenteel opnieuw een man op verdenking van betrokkenheid bij de verdwijning van Madeleine McCann. Het gaat om Robert Murat die eerder al in 2007 werd verhoord.

Murat heeft altijd alle aantijgingen ontkend, maar de politie heeft reden gezien om hem nu opnieuw aan de tand te voelen. Hij liet aan de Britse krant de Guardian weten dat hij ‘een schoon geweten heeft en er geen enkel bezwaar tegen heeft om wederom met de politie te praten.’ Een woordvoerder van Scotland Yard laat weten dat de dienst momenteel geen enkele behoefte heeft om mededelingen over de zaak te doen.

Afgelopen juni deden de Portugese en Britse politie nog onderzoek op drie plekken in de Algarve, maar er werd destijds geen bewijs gevonden dat zou kunnen leiden tot oplossing van de zaak. Madeleine McCann uit Rothley, Leicestershire, was slechts drie jaar oud toen zij op 3 mei 2007 verdween uit het appartement in Praia da Luz, in Portugal, waar zij met haar familie op vakantie was. Er werd meteen een groot onderzoek opgestart naar haar verdwijning, maar tot de dag van vandaag is er geen spoor van het meisje gevonden.

Zie ook: http://nl.wikipedia.org/wiki/Verdwijning_van_Madeleine_McCann

Lees ook:Nieuwe verhoren in zaak Madeleine McCann
Lees ook:Compositietekening van verdachte ontvoering Madeline McCann
Lees ook:Zaak Madeline McCann verschuift aandacht naar Australië
Lees ook:Madeline McCann Update
Lees ook:Nieuwe verdachte in zaak Madeline McCann

1 Reacties // Reageer

One thought on “Verdachte opnieuw ondervraagd in zaak-McCann

  1. Vingerhoets

    Madeleine is down under Robert Murats garage,already fore 7 years.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>