‘Harry Potter’ veroorzaakt chaos in Mexico

Harry potterHij heeft zijn toverstaf allang aan de wilgen gehangen, maar Harry Potter-acteur Daniel Radcliffe is nog steeds razend populair. In Mexico moest hij onlangs zelfs verstek laten gaan bij een filmpremière omdat er te veel fans op waren komen dagen.

De Mexicaanse première van Radcliffe’s nieuwe film What If zou afgelopen donderdag in Mexico-City worden gehouden, maar de organisatoren van de film moesten het evenement cancellen omdat er te veel fans op waren komen dagen. Ze wilden allemaal ‘Harry’ in levende lijve zien, maar het gedrang dreigde behoorlijk uit de hand te lopen. Plaatselijke autoriteiten gaven daarop het bevel om het feestje af te gelasten.

De première van de film ging gewoon door, maar dan zonder aanwezigheid van de acteurs. Eerder die dag was Radcliffe wel aanwezig geweest bij een photoshoot ter gelegenheid van de film.

What If is een romantische komedie over Wallace, die al een hele rits mislukte relaties achter de rug heeft. Dan komt hij de mooie Chantry tegen die hetzelfde heeft meegemaakt. Ze zijn geen van beide op zoek naar een nieuwe relatie, maar al snel blijkt dat ze meer voor elkaar voelen dan alleen maar vriendschap.

What If gaat op vier september in première in de Nederlandse bioscopen.

Zie ook: http://www.imdb.com/name/nm0705356/

 

Lees ook:Nieuw Harry Potter verhaal vandaag uit
Lees ook:Monty python klassieker na verbod van 30 jaar alsnog in premiere
Lees ook:Koninklijke premiere The Lovely Bones in Londen
Lees ook:Harry Potter trio moet afscheid nemen van dierbare vriend
Lees ook:Premiere zesde Harry Potter film levert ruim 100 miljoen op

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>