Extreem zacht weer maakt van Groot-Brittannië super vakantiebestemming

Het extreem zachte weer van de afgelopen zomer heeft van Groot-Brittannië een waar vakantieparadijs gemaakt. Doro het mooie weer bleven veel Britten in eigen land vakantie vieren en ook de toeristen wisten de eilanden in grote getale te vinden.

Zachte herfst

volgens meteorologen wordt ook de komende herfst zeer zacht en dit biedt kansen voor diegene die Groot -Brittannië willen bezoeken, maar altijd opzagen tegen het altijd slechte weer. Als de weervoorspellingen juist zijn wordt het dit najaar the place to be in Europa. Mede door de gunstige koers van de euro ten opzichte van de pond is Groot-Brittannië niet eens zoveel duurder meer als Nederland. Gisteren was het nog 22 graden Celsius en vandaag wordt het minstens zo warm terwijl het normaal gesproken in deze tijd het kwik niet boven de 18 graden Celsius komt.

Volgens de verwachtingen blijft het weer nog zeker de komende drie weken zachter dan gebruikelijk dus ik zou zeggen allemaal op naar Groot-Brittannië met een last minute citytripje!

Reistips

Londen, Brighton, Bristol,

Lees ook:Nieuw ziekenhuis blijft leeg vanwege te hete vloeren
Lees ook:Zeker 85 sharia-rechtbanken in Groot-Brittannië
Lees ook:Dode bij G20 demonstraties in Londen
Lees ook:Bende steekt slapende treinreiziger in brand
Lees ook:Mogelijk 40 griepdoden per dag deze zomer in Groot-Brittannie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>