PRIMEUR – Londense taxi bestellen via Twitter

LONDEN – De Londense Taxi-chauffeur Richard Cudlip heeft een nieuwe manier gevonden om klanten te vinden voor zijn bedrijf. Hij heeft zich aangemeld bij Twitter en neemt zo reserveringen aan voor een taxirit. Voorwaarde is wel dat je hem eerst moet volgen op Twitter voordat je de reservering kunt maken.

De deelnemende 30 taxi’s zijn bij Twitter aangemeld onder @tweetalondoncab. Als je een taxi nodig hebt moet je een direct bericht naar @tweetalondoncab. sturen en als er een antwoord is teruggestuurd kan de klant direct contact houden met de betreffende taxi-chauffeur zonder tussenkomst van een centrale.

De Taxi-chauffeurs kunnen via Twitter onderling contact houden over eventuele evenementen waar veel bezoekers op taxi’s wachten en bij verdachte passagiers een collega op de hoogte houden en eventueel assistentie vragen.

Bron: SkyNews

Lees ook:Stephen Fry in alle staten
Lees ook:Maximum gewicht buschauffeurs 127 kg
Lees ook:McJob nieuwe trend onder Bankiers en hoger opgeleiden
Lees ook:Brits echtpaar overvallen door Piraten (Update)
Lees ook:Vrouw met alleen lingerie als bagage teruggestuurd op vliegveld Luton

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>