Beste muziekvideo’s van 2014

Zo aan het einde van het jaar volgen altijd de ‘best of’ lijstjes op het gebied van sport, entertainment, film, en noem maar op. Ook de BBC doet mee aan deze traditie selecteeerde de beste muziekvideo’s van het bij voorbije jaar.

Taylor Swift en Nasa staan bovenaan, maar de BBC heeft niet zo maar klakkeloos een selectie gemaakt. De Britse omroep heeft namelijk een mooie keuze uit de vele clips van het afgelopen jaar gemaakt en deze onderverdeeld in de categorieën ‘Beste Dance’, ‘Meest geparodieerde’, ‘Grappigste’, ‘Meest Inventieve’ en ‘Vreemdste’.

Een leuke selectie en weer eens wat anders dan de meeste saaie lijstjes die je aan het eind van het jaar kunt verwachten. Je kunt de hele selectie bekijken als je op de link hieronder klikt. Check ook meteen de video’s want er zitten een paar hele leuke en interessante bij.

Zie ook: http://www.bbc.com/culture/story/20141219-the-best-music-videos-of-2014

Lees ook:Acteur Hugh Grant wil met pensioen
Lees ook:Op vakantie naar de UK? Enkele tips
Lees ook:Great British Bake Off Quiz
Lees ook:Citytrip Liverpool
Lees ook:Colofon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>