Ook Cherie Blair heeft Mexicaanse griep

Volgens doktoren heeft de vrouw van de voormalige Britse premier Tony Blair, Cherie Blair, de Mexicaanse griep te pakken. Cherie Blair werd eerder deze week onwel en moest een aantal openbare afspraken afzeggen. Cherie Blair zou deze week een eredoctoraat van de universiteit van Liverpool krijgen voor haar vele humanitaire werk.

De afwezigheid van Cherie Blair op de Hope university was natuurlijk jammer, maar werd besloten nadat het vermoeden bestond dat Cherie Blair mogelijk de Mexicaanse griep zou hebben. Om eventuele verdere besmetting te voorkomen werd besloten dat Cherie Blair voorlopig geen openbare verplichtingen zal vervullen.

Volgens de doktoren zijn Tony Blair en de kinderen niet besmet met het virus.

Bron: dailymail

Lees ook:Verspreiding informatiefolders Mexicaanse griep gestart in Engeland
Lees ook:Mogelijk 40 griepdoden per dag deze zomer in Groot-Brittannie
Lees ook:Harry Potter-ster had Mexicaanse Griep
Lees ook:Schotse vrouw naar Zweden gebracht voor behandeling Mexicaanse griep
Lees ook:Opnieuw 3 griepdoden in Groot-Brittannie

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ook Cherie Blair heeft Mexicaanse griep

  1. wim jansen

    Mevrouw Blair heeft geluk, zo kan ze immuun worden voor de griep toeslaat. Dan hoeft ze geen experimenteel vaccin met mogelijk toegevoegd H5N1 virus of Tamiflu met barstensveel bijwerkingen. En is mannie Tony en haar kinders ook meteen voorlopig immuun. Maar ze moeten wel blijven uitkijken voor de doubledecker, want aan verkeersongevallen sterven jaarlijks veel meer mensen en als het tijdens de griepperiode wat rustiger is op de weg scheelt dat wellicht veel meer slachtoffers dan de griep veroorzaakt. Het enige wat erg jammer is is, dat er ondertussen al zoveel geld verknoeid is aan al die farmaconcerns.
    Hadden ze veel beter in iets nuttigs, biologische landbouw in de derde wereld of waterzuiveringsprojecten kunnen stoppen. Maar ja, je kunt niet alles hebben!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>