Mark Ronson scoort mijlpaal

De Britse muzikant/producer Mark Ronson heeft met zijn ’Uptown Funk’ een nieuwe mijlpaal bereikt. De Official Charts Company heeft namelijk bekend gemaakt dat er van de single honderdmiljoen exemplaren zijn verkocht, slechts tien weken nadat het nummer is uitgekomen.

‘Uptown Funk’ is het 158e track in de geschiedenis van de Britse charts die deze mijlpaal heeft bereikt. Eerder deze maand werd het nummer al uitgeroepen tot ’meest gestreamde track’ ooit in de UK. Ronson is uiteraard in zijn nopjes met het succes en heeft laten weten dat het een ‘geweldige mijlpaal is’ om deel uit te maken van deze club van 158 supersterren.

 ’Uptown Funk’ staat op het net zo succesvolle album ‘Uptown Special’. De vocalen op het nummer zijn voor rekening van de Amerikaanse zanger Bruno Mars die zelf ook al de nodige successen op zijn naam heeft staan. Ronson heeft laten weten dat hij in de toekomst vaker wil samenwerken met Mars.

Zie ook: http://www.bbc.co.uk/radio1/chart/singles

Lees ook:Mark Ronson releast nieuw album Uptown Special
Lees ook:X-Factor winnaar scoort nummer 1 hit
Lees ook:Sherlock special speelt in Victoriaans Londen
Lees ook:Rijzende ster: Sam Smith
Lees ook:Arsenal wil Afellay

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>