Mark Ronson releast nieuw album Uptown Special

Muzikale duizendpoot Mark Ronson doet weer van zich horen met een nieuw album: Uptown Special. En de Britse dj, songwriter en producer heeft met ‘Uptown Funk’ al weer een nummer 1 hit te pakken.

 Ronson doet het trouwens niet allemaal alleen op Uptown Special want hij heeft verschillende muzikale vrienden uitgenodigd om mee te spelen. En dat zijn niet de minsten: Stevie Wonder, Bruno Mars, rapper Mystikal, om er maar eens een paar te noemen. Tja, als Mark Ronson je vraagt om mee te spelen op zijn nieuwe album dan sla je dat natuurlijk niet af. Uptown Special is alweer het vierde studioalbum van het muzikale wonderkind en staat vol met prachtige pop-pareltjes.

The Guardian heeft een handig track-by-track overzichtje gemaakt van Uptown Special waar je alle info over de songs kunt lezen, inclusief wie er aan welke track heeft meegewerkt. Ook kun je via deze link het album beluisteren op Soundcloud.

Zie ook: http://www.theguardian.com/music/2015/jan/12/mark-ronson-uptown-special-exclusive-album-stream

Lees ook:Mark Ronson scoort mijlpaal
Lees ook:Sherlock special speelt in Victoriaans Londen
Lees ook:Nog eenmaal Thriller van Michael Jackson
Lees ook:X-Factor winnaar scoort nummer 1 hit
Lees ook:Opstootje tussen Cavendish en van Hummel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>