Brits succes bij Golden Globes

Brits succes bij de uitreiking bij de Golden Globes afgelopen zondag. Toch viel het uiteindelijke resultaat een beetje tegen omdat ‘The Imitation Game’ geen enkele nominatie wist te verzilveren.

Eddie Redmayne won de prijs voor beste acteur voor zijn rol als wetenschapper Stephen Hawking in de film ‘The Theory of Everything’. Actrice Joanne Froggatt uit Yorkshire won een prijs voor beste bijrol (als Anna) in de populaire serie ‘Downton Abbey’ en Ruth Wilson won de prijs voor beste actrice voor haar rol in de Amerikaanse serie The Affair.

 De film ‘The Imitation Game’ met in de hoofdrollen Benedict Cumberbatch en Keira Knightley, was genomineerd in maar liefst vijf categorieën, maar slaagde er niet in om er ook maar eentje te verzilveren. Het BBC Two drama ‘The Honourable Woman’ won wel een prijs, actrice Maggie Gyllenhaal werd verkozen tot beste actrice in een televisie mini-serie.

Zie ook: http://www.imdb.com/

 

Lees ook:Veel Britse Emmy-nominaties
Lees ook:‘Pride’ wint prijs Beste Film
Lees ook:Britse acteurs gaan op voor Golden Globe
Lees ook:Oscars: Redmayne-Cumberbatch, Eton vs Harrow
Lees ook:Benedict Cumberbatch is ver familielid van koning Richard III

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>