Elton John getrouwd

Elton John en zijn partner David Furnish zijn afgelopen zondag officieel getrouwd. Het stel is al sinds 2005 samen en heeft twee zonen. Er waren veel beroemde gasten aanwezig tijdens de ceremonie op hun landgoed in Windsor, in het graafschap Berkshire. David en Victoria Beckham, zanger Ed Sheeran, zangeres Lulu, Hugh Grant en komiek David Walliams, waren slechts enkele bekende namen die op het feestje waren uitgenodigd.

 Sinds begin dit jaar is ook in Engeland en Wales het homohuwelijk toegestaan. Voor die tijd hadden Furnish en John een geregistreerd partnerschap. De twee zoontjes van het stel, Zachary van vier en Elijah, die vorig jaar werd geboren, waren ook bij de ceremonie aanwezig.

Wil je weten wie er verder nog aanwezig waren op het feestje en hoe de ceremonie er uit zag, kijk dan even op de Instagram pagina van Elton, want daar zijn alle foto’s gepost: http://instagram.com/eltonjohn/

 

Lees ook:Elton John ruimt kledingkast voor Aids Foundation
Lees ook:‘Bedlegerige’ vrouw geniet op luxe jacht
Lees ook:Voorlopers Monty Python ontdekt
Lees ook:Homohuwelijk nu ook in Schotland toegestaan
Lees ook:EersEerste Wereldoorlog herdacht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>