X-Factor winnaar scoort nummer 1 hit

Nog maar drie dagen geleden won Ben Haenow de Britse versie van X-Factor en nu al staat hij op de eerste plaats van de Britse charts met zijn versie van het One Republic nummer ‘Something I Need’. Zoals het er nu naar uit ziet heeft Haenow ook meteen zijn eerste kersthit te pakken.

Ben Haenow eindigt daarmee nog voor ‘Uptown Funk’, de nieuwe single van Bruno Mars en Mark Ronson die dertigduizend keer minder werd verkocht. Mocht Haenow volgende week inderdaad nog op de eerste plaats van de charts staan, dan is hij de achtste X-Factor winnaar die dat voor elkaar krijgt.

Haenow laat weten: ‘Het is ongelofelijk. Het feit dat ik een single mocht opnemen is al bijzonder. Dit is een te gek nummer en ik ben dolblij.’ De 29-jarige zanger uit Croydon leeft op dit moment zijn grote droom. Hij zingt al sinds zijn vijftiende en met het winnen van de talentenshow lijkt hij nu eindelijk te zijn doorgebroken. In de finale moest hij het opnemen tegen zangerest Fleur East

Zie ook: http://www.itv.com/xfactor/ben-haenow

Lees ook:Mark Ronson scoort mijlpaal
Lees ook:Rijzende ster: Sam Smith
Lees ook:Muzieknieuws kort
Lees ook:Artiesten Band Aid bekend
Lees ook:Joe McElderry wint X-factor 2009

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>