Ed Sheeran wil geen Bond song zingen

Zanger Ed Sheeran heeft in een interview laten weten dat hij geen interesse heeft om de song voor de nieuwe James Bond film ‘Spectre’ te gaan zingen. De reden? Hij vindt zijn stem niet sterk genoeg voor een dergelijk nummer. Over eerlijkheid gesproken…

 Sheeran is van mening dat een Bond-song gezongen moet worden door iemand met lef en power in zijn of haar stem. Iemand zo zegt hij zelf als Sam Smith of Paloma Faith. ‘Ik ben een James Bond fan en zou het graag zelf doen, maar ik ben niet geboren met zo’n stem. Maar je weet het nooit, misschien over een jaar of tien wanneer mijn ballen zijn ingedaald.’

Volgens geruchten heeft regisseur Sam Mendes al iemand uitgekozen om de nieuwe Bond-song te gaan zingen. Maar wie het is blijft vooralsnog een mysterie. Zangeres Adele won met haar vertolking van ’Skyfall’ een Oscar. De nieuwe James Bond film ‘Spectre’ zal naar verwachting eind volgend jaar in de bioscopen te zien zijn.

Zie ook: http://en.wikipedia.org/wiki/James_Bond_music

Lees ook:Idris Elba als nieuwe James Bond
Lees ook:Nieuwe James Bond eind 2015
Lees ook:Namen slachtoffers helicoptercrash vrijgegeven
Lees ook:Paddington route door Londen
Lees ook:Susan Boyle wil zingen voor koningin

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>