James Bay wint Critics’ Choice Award 2015

Singer-songwriter James Bay heeft de Critics’ Choice Award 2015 gewonnen. De prijs is bedoeld voor muzikanten die hun debuutalbum in het nieuwe jaar zullen uitbrengen. James Bay versloeg concurrenten George The Poet en het trio Years and Years.

De 24-jarige James Bay staat op punt van doorbreken en is te vinden in zo’n beetje alle lijstjes voor veelbelovende nieuwe acts. Zo is hij ook genomineerd voor BBC’s Sound Of 2015 en heeft hij vier prijzen gewonnen tijdens de MOBO Awards. De winnaar van de Critics’ Choice Award wordt gekozen door mensen uit de platenindustrie.

 Eerdere winnaars van de Critics’ Choice Award zijn Emeli Sande, Jessie J, Adele en Sam Smith. Bay mag zijn prijs officieel in ontvangst nemen tijdens de uitreiking van de Brits Awards, waar het een onderdeel van is, op 25 februari volgend jaar.

Zie ook: http://www.jamesbaymusic.com/

Lees ook:Years & Years wint BBC’s Sound of 2015
Lees ook:MOBO Awards 2014 uitgereikt
Lees ook:Emma Thompson krijgt Bifa Award
Lees ook:‘Pride’ wint prijs Beste Film
Lees ook:Sir Tom Jones krijgt lifetime achiement award

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>