40 mensen gered van zandbank

TENBY – Strandwachten hebben aan het strand van Tenby in Pembrokeshire een groep van 40 mensen gered van een zandbank. De groep bestond uit 36 kinderen en vier volwassenen en waren op de zandbank gaan zitten. Toen het water weer opkwam ging een deel van de zandbank schuiven en liep de groep gevaar in zee te belanden. Enkelen van de groep konden niet zwemmen.

 

 

 

 

 

Allerte Strandwachten

Door heldhaftig optreden van de allerte strandwachten kon de hele groep van de zandbank worden gered. De strandwachten hielden de groep al een tijdje in de gaten en konden zo snel reageren toen de zandbank instortte en zij om hulp riepen. Vanwege springtij kwam het water sneller ophoog dan normaal en de groep heeft geluk gehad dat de strandwachten hier extra allert op waren anders waren er zeker doden gevallen.

Lees ook:Vakantiebestemming Tenby in Wales
Lees ook:Ruim 200 mensen gered uit overstroming met helikopter
Lees ook:Hond gered met opblaasbare loopplank
Lees ook:Twee mensen in Schots ziekenhuis met varkensgriep
Lees ook:‘Panic Saturday’: Britten geven 1,2 miljard uit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>