Dingen die je moet doen tijdens vakantie in de UK

Ga je deze zomer naar de UK en weet je nog niet precies wat je wilt gaan doen? Dan is er hier een lijstje met activiteiten en attracties die je als toerist absoluut gezien of gedaan moet hebben, samengesteld door de Engelse krant de ‘Mirror’.

Als je dit lijstje van maar liefst vijftig activiteiten en attracties hebt afgewerkt, dan mag je terecht zeggen dat je de UK van voor naar achter hebt gezien. Enkele voorbeelden: een avondje stappen in Newcastle, een bezoekje brengen aan Windsor Castle of de Cotswolds, de Tower of London bezoeken, varen op de Cam in Cambridge, naar een rugbywedstrijd gaan, een curry eten in Birmingham, en nog veel meer.

Dus heb je je reis naar de UK al geboekt, maar weet je nog niet wat je precies wilt gaan zien of doen, dan is dit lijstje een absolute aanrader. Of je nu een cultuurfanaat bent, een backpacker of met kinderen reist. Check het lijstje hier: http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/great-british-boast-off-how-5045375?fb_ref=Default

Zie ook: http://www.visitbritain.com/en/NL/

Lees ook:Man gaat op huwelijksreis met hoogste bieder
Lees ook:Varen in het Lake District
Lees ook:Muiterij op Brits cruiseschip
Lees ook:Ondanks crisis meer bezoekers voor attracties in Londen
Lees ook:Euro is boost voor Ierse tourismebranch

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>