Schotland, favoriete bestemming voor natuurliefhebbers

Het zal weinig mensen verbazen dat Schotland erg geliefd is onder natuurliefhebbers. Schotland is een prachtig land, doordrenkt met een rijke geschiedenis en rijk aan cultuur. De Schotse Hoog- en Laaglanden worden door vele natuurliefhebbers bestempeld als één van de mooiste plekken op aarde.

Naast de prachtige natuur heeft Schotland ook een aantrekkingskracht op Whiskyliefhebbers. Een groot aantal distilleerderijen zijn open voor het publiek en een tour door het mooie Schotse land op zoek naar deze Whiskybolwerken wordt steeds populairder.

Schotland is natuurlijk ook het land waar de golfsport volgens de trotse Schotten is ontstaan. Echter, ook de Nederlanders hebben hier volgens de geschiedenisboeken een rol in gespeeld. Feit is wel dat de golfsport in Schotland tot ontwikkeling is gekomen en nog steeds mateloos populair is. De mooiste golfbanen ter wereld zijn in Schotland te vinden.

De favoriete bestemmingen waar natuur- en cultuurliefhebbers graag vertoeven in Schotland zijn onder andere de Schotse Hooglanden en de bijbehorende eilanden, Edinburgh en omgeving en Pertshire.

Steeds meer mensen ontdekken de vrijheid van het huren van een vakantiehuis, Schotse blokhut, villa of zelfs een kasteel tijdens een natuurvakantie in Schotland. Een vakantiehuis in Schotland biedt veel voordelen. Naast de vrijheid kunt u veel geld besparen. HomeAway.nl beschikt over een groot aanbod aan vakantiehuizen in Schotland.

Lees ook:Homohuwelijk nu ook in Schotland toegestaan
Lees ook:Winterweer blijft Schotland teisteren
Lees ook:De Highland Games zijn begonnen
Lees ook:Ruim 200 mensen gered uit overstroming met helikopter
Lees ook:Vakantietip – Fife in Schotland

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Schotland, favoriete bestemming voor natuurliefhebbers

  1. Vertaalbureau Perfect te Enschede

    Het klinkt allemaal erg veelbelovend inderdaad. Maar ik heb toch altijd een bepaald gevoel bij Schotland. Het lijkt mij in ieder geval geen ideale vakantiebestemming. Maar het zou natuurlijk heel goed kunnen dat dit puur vooroordelen zijn? In ieder geval trekt schotland mij niet zo..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>