Levensgevaarlijke Britse crimineel spoorloos in Nederland

DEN HAAG – Afgelopen week is door de politie in Den Haag een grootscheepse zoekactie gestart om de levensgevaarlijke Britse crimineel Durim Gremaj.

Volgens een woordvoerder in de telegraaf woonde de 36-jarige Albanees Durim Gremaj in 2008 en 2009 in Den Haag en is nu spoorloos verdwenen. Volgens de politie in het programma ‘Opsporing Verzocht’ behoort Gremaj tot de meest gezochte criminelen in Groot-Brittannië.  Gremaj wordt onder meer verdacht van mensenhandel in diverse landen en ook moet hij nog een gevangenisstraf uitzitten in Albanië voor een groepsverkrachting in 2001.

Lees ook:Britse krant luisterde telefoons van beroemdheden af
Lees ook:Politie bang voor inmenging Britse criminelen in suportersgeweld
Lees ook:Britse crimineel opgepakt in Amsterdam
Lees ook:Britse topcrimineel leeft als god in Amsterdam
Lees ook:Geert Wilders niet welkom in Engeland

1 Reacties // Reageer

One thought on “Levensgevaarlijke Britse crimineel spoorloos in Nederland

  1. Jules Vismale

    Soms is het niet gemakkelijk om criminelen als Durim Gremaj op te pakken. Een kleine 80 jaar geleden (in de periode 1929-1930) had de Duitse politie in de stad Düsseldorf de grootste moeite om een levensgevaarlijke moordenaar te arresteren die ongrijpbaar was en een vreselijke slachting aanrichtte onder talloze burgers. Hij stond bekend als de “Vampier van Düsseldorf” daar degenen die aan hem ontsnapten (zij het zwaar gewond door bijl- of messteken) erachter kwamen dat de kerel dol was op bloed en verkrachtingen. Eén van zijn slachtoffers, een vrouw, alarmeerde onbedoeld met een brief naar haar vriendin de politie die zo via de vrouw van de Vampier deze kon arresteren in een café. Het bleek te gaan om Peter Kürten, een fabrieksarbeider, die er zo keurig en goed verzorgd uitzag alsof hij een gewone brave burger was. Helaas was Kürten net als Hitler een duivel in mensengedaante die tientallen mensen zou hebben afgeslacht! Nadat het de justitie de grootste moeite kostte om de Vampier van Düsseldorf veroordeeld te krijgen werd Kürten in 1931 naar de guillotine gestuurd in de Klingelpütz-gevangenis van Keulen. Voor hij stierf wenste de sadistische Kürten dat hij nog na de onthoofding zijn bloed zou kunnen horen gorgelen uit zijn nek! Maar of die wens in vervulling ging?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>