1 op de 4 Britse skiërs gaat dronken de skipiste op

LONDEN – Volgens een onderzoek onder de Britse wintersporters gaat een kwart van hen dronken de skipiste op.

De telegraaf heeft de hand weten te leggen op het opmerkelijke resultaat van dit onderzoek dat werd uitgevoerd in opdracht van een Engelse reisverzekeraar. Er werden 1073 mensen ondervraagd en het bleek dat 23 procent van hen twee maal zoveel alcohol in het bloed heeft dan is toegestaan alvorens de lange latten onder te binden. 

Flink aan de drank

Volgens de ondervraagde wintersporters heeft het alcoholgebruik geen invloed op de skiprestaties en hoort het er gewoon bij. Wat ruim 31 procent van de ondervraagden niet wist is dat je niet bent verzekerd als je onder invloed skiet en eventueel een ongeluk krijgt of veroorzaakt.

Lees ook:Ruim 20 procent van de Britten steunt kinderontvoeringen
Lees ook:Britten massaal begonnen met kerstinkopen
Lees ook:Meerderheid van de Britten gelooft in de hemel
Lees ook:Schotse whisky stimuleert Britse economie
Lees ook:Britten zijn de lelijkste mensen op aarde

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>