Museumtip – Buckinghamshire Railway Centre

MUSEUMTIP – Een echte aanrader voor de treinliefhebbers is het Buckinghamshire Railway Centre. Hier kun je een grote verscheidenheid aan oude treinen aan het werk zien. Ook zijn er diverse stationsplatformen nagebouwd en een aantal ouderwetse vrachtauto’s te bewonderen.

Het museum ligt ongeveer 8 km buiten Aylesbury en is goed bereikbaar. Het terrein omvat naast historische treinen ook een groot aantal werkplaatsen waar de machtige stoomlocomotieven, diesellocomotieven en stoomtreinen worden onderhouden. Vrijwel alles op het terrein is voor publiek geopend.

Links

Website museum

Reisadvies

Lees ook:Museumtip – Buckinghamshire County Museum
Lees ook:St Fagans National History Museum in Cardiff
Lees ook:Brits rock- en popmuseum opent deuren
Lees ook:Charles Dickens museum Londen
Lees ook:Camping Lower Treave in Cornwall

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>